El-installation – Vores el-installatører hjælper dig i Hadsten og Favrskov

Klima-El løser alle dine el-opgaver​

Søger du en el-installatør i Hadsten til el-installation af dine el-opgaver, så er Klima-El i Hadsten leveringsdygtige. Vi er din professionelle og lokale elektriker i Hadsten. Det kan være små som store el-opgaver – fra et par stikkontakter i hjemmet til en komplet og avanceret el-installation i dit firma.

Kontakt aut. el-installatør Klima-El i Hadsten 📞 post@kelf.dk eller ring på 86 42 35 55 og få hjælp samt et uforpligtende tilbud. Alle el-opgaver bliver løst af vores fagligt dygtige el-installatører uanset el-opgavens størrelse i Hadsten og omegn.

Både i små private hjem og store erhvervsbygninger er hver enkelt el-installation afgørende, og Klima-Els dygtige og erfarne el-installatører udfører alle el-opgaver både private, offentlige institutioner, erhverv og virksomheder.

 

El-installatør Hadsten | Lokal elektriker Hadsten

Kvalitet – vores mærkesag

​Når vores elektrikere udfører el-opgaver i Hadsten, lægger vi stor vægt på, at det gøres korrekt. Uautoriserede og forkerte el-installationer kan udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko. Det undgår du ved at bestille Klima-Els autoriserede el-installatører til at udføre arbejdet i Hadsten.

Vores faglighed bygger på høj kvalitet og grundighed i alle opgaver – fra nye el-installationer til service og reparation af eksisterende installationer. Dermed sikrer vi dig den bedste løsning for alle el-opgaver.

Elektriker Hadsten | El-installatør Hadsten

Få energibesparelser gennem nye el-installationer

Gamle og utidssvarende el-installationer kan ofte sende din elmåler på unødigt overarbejde!

Hos Klima El i Hadsten giver vores elektrikere dine el-installationer et serviceeftersyn, og det betyder store besparelser for dig fremadrettet.

I mange tilfælde er omkostningen til el-arbejdet hurtigt tjent hjem – rådfør dig hos os om mulige besparelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på post@kelf.dk eller ring på 86 42 35 55 for et uforpligtende tilbud på el-installation fra din lokale el-installatør i Hadsten.​​

Lokal el-installatører over hele landet

Når du vælger os, får du dels fordelen ved at vælge en el-installatør der er medejer af et landsdækkende netværk, TS-gruppen,  og dels trygheden ved at vælge en lokal elektriker, der kender dig og lokalområdet.

Kontakt os

13 + 1 =

Find os

Over Hadstenvej 54
8370 Hadsten

Tlf.: 86 42 35 55
post@kelf.dk